Wie ben ik

SANY0108

Ik ben Marja Hoefsmit en ik woon in Leeuwarden.
Ik heb de HBO – lerarenopleiding  gedaan in Gezondheidzorg en Textiele werkvormen.
Het les geven zit in mijn bloed.
Ik vind het heerlijk om mijn ervaringen met mensen te delen.. IK ben ook een geboren lerares en vind het fijn om iets duidelijk te maken. Het leven is een groot avontuur. Het is belangrijk om daar in te stappen.
Tijdens mijn leraarschap kom ik in hele magische situaties terecht. Mijn lessen zitten vol van levenswijsheid maar bevatten ook spirituele openingen. Daarom heb ik al jaren mijn eigen radioprogramma en geef ik lezingen in het land.

Wijsheid: Ik hou er van om mijn ervaringen en ook mijn wijsheden op te schrijven. Ik zie ook andere verbanden, die mij helpen in de verdieping die ik weer uit wil dragen.

Creativiteit: Ik ben heel creatief. Niet alleen in mijn schilderijen, maar ook in het kleding maken en muziek. Creativiteit is een instelling en helpt je oplossingen te vinden in situaties.
Op mijn site www.transformatie-schild.com maak ik energie schilderijen voor algemeen gebruik, maar ook voor mensen persoonlijk.
Transformatie-schild – Tekenen is altijd een deel van mijn leven geweest. Het is mijn kracht om voor mensen schilderij te maken die helpen bij lichamelijk, geestelijke en zielen groei.

Aarde wijsheid: Ik ga vaker op pad met mijn sjamanentrommel of klankschaal om op plekken op aarde waar iets in verleden is gebeurd healing te geven. Dit doe ik ook wel in groepen.
Bepaalde gebeurtenissen  – zoals overstroming, brand, strijd, slagvelden, kunnen via klank en trommel weer beter stromen, waardoor de grond en de plaats helderder wordt. Soms kan er zelfs een poort ontstaan die helpt je te verbinden met andere dimensies en hogere frequenties.

Kruidenkennis:
Ik heb een actieve groep op facebook – naam: kruidje, ook vertel ik vaker over kruiden. Ook mijn weblog is een aanrader

Muziek maken: Klankschalen is een passie – ik kom graag op evenementen met mijn grote klankschaal van 12 kilo waar mensen in kunnen staan.
Ook verkoop ik mijn eigen klankschalen cd en op YouTube staan meditaties die helpen.
http://youtu.be/wQSBbUOmJ4A

Momenteel sta ik  vrijdag en zaterdag op de markt met mijn stenen. Een impressie van mijn stenen zijn te vinden via ww.steen-rijk.nl

Meditatie: maandag morgen om 9.30 via de radio

Marja Hoefsmit 2020

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*