Waar is het licht

Reuze balsemien – Impatiens glandulifera

Ik ben meestal positief, maar toch ervaar ik bij me zelf soms dat depri gevoel en lijk ik net een berg op te moeten om bij een positieve instelling te komen.
De zon helpt me om de dingen weer wat meer in het zonlicht te zien… maar pfff het lijkt net als een berg dat ik moet beklimmen.
IK hou van fleurige dingen – en doe er alles voor om van schoonheid te genieten. Misschien moet ik die wat meer gaan opzoeken.

7 gedachtes over “Waar is het licht”

  1. Ik hoop dat je hier door heen komt, en wil je zeggen ook het negatieve of duistere heeft zijn plek in ons leven. Het is ook vaak een bron van kracht voor wie zichzelf in liefde omarmt en accepteert met het positieve zowel als het negatieve.
    Dr. Bach zei wel eens als het ene sterker wordt wordt het andere ook sterker.
    In een heel leven mogen beide kanten er zijn want het ene kan niet zonder het andere.
    Wie bijvoorbeeld niet van zich af durft te bijten wordt allicht misbruikt om maar iets te noemen.

  2. Wel herkenbaar hoor Marja, ook ik ga dan op zoek naar de (soms hele kleine) mooie dingen om me heen…. en vaak is dat als ik dan buiten ben, bloemen zie, nog een laatste vlinder die fladdert :-)), altijd wel iets te vinden wat me blij maakt…. maar natuurlijk is niets menselijks mij vreemd en heb ik af en toe gewoon een flinke baal(depri)dag en volgens mij mag dat ook!
    Dikke knuffel en een heel mooi weekend gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*