Vierhouten

Ik ben gevraagd om met klankschalen in Vierhouten een workshop te doen. Het lijkt me leuk

Aangezien men mij bij het eigentijdsfestival vergeten is – misschien ga ik wel op persoonlijke gronden – maar ik weet het nog niet. Zal dit uitje mij weer met de plaats verbinden.

Ik heb er zin in om gelijkgestemde mensen te mogen ontmoeten en ja ik kom weer met verhalen terug..

 

12 gedachtes over “Vierhouten”

 1. Dit lijkt me inderdaad leuk om doen lieve Marja! Jammer dat men je blijkbaar vergat bij het festival, maar mischien komt er toch nog een uitnodiging? Maak er in elk geval een schitterend weekend van hé!

 2. Goh ik had het vanmiddag nog met Barbara Driesen over het festival en ook weer mijn ervaring van een aantal jaren terug tijdens het health and happiness congress van de karateschool.
  Tsja er speelt duidelijk iets wat vele mensen kunnen beamen, ik noem verder geen namen maar toch liefde overwint zullen we maar zeggen.
  In elk geval werd ik door de vrouw van de karateleraar binnengehaald als huisdichter dit wordt zo onderhand een mooie traditie, men vertelde mij bij binnenkomst gelijk al dat mijn engelstalige gedicht wat ik laatst overhandigde nu in de dojo hing!
  Lilian stelde zelfs voor dat ik volgend jaar mijn gedichtenbundels te koop aan bied tijdens het congress, joppie de toppie!
  Het voelt als een bekroning op mijn werk en jarenlange inspanningen dat men mij steeds meer begint te waarderen. Wat ook maar weer bleek tijdens de loopinn van de zuiderkerk, waar ik een aantal mensen weer blij kon maken met een gedicht. Ik mag dan wel geen stadsdichter zijn maar ik ben nu al wel een huisdichter van grote klasse al zeg ik het zelf!

  IK mag wel zeggen dat ik zeer dankbaar ben dat ik al die jaren een trouwe fanclub heb gehad die mij door dik en dun steunt dat wens ik iedereen toe!

  Frisse salade,

  Boomvader Ruerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*