Veiligheid en kruiden

veiligheid

 

Veiligheid

Ik ben momenteel bezig met het thema veiligheid, koesteren, je zelf aardig vinden.
Vooral deze kwaliteiten zorgen er voor dat je zelfverzekerder in het leven staat en eerder durft om een keuze te maken.
Het geeft je helderheid, het geeft je openheid en je luisterd ook eerder wat je lichaam jou aangeeft.
De kruiden en eten die je daarbij kunnen helpen is walnoot, wortel, mandarijn of sinaasappel. Kruiden zijn bijvoorbeeld kastanjebloesem, moederkruid, kamille, goudsbloem, afrikaantje. Of wat dacht je van oranjebloesem, sandelhout of rozenblaadjes en vergeet vooral de jasmijn niet.
Hier zijn even wat energies die daar heel sterk op reageren.
Wil je gekoesterd worden, dan zal walnoot je daar bij helpen.
Wil je open staan voor seksuele behoefte – je zal vragen wat heeft dat er mee te maken, maar ja ook dit wordt gestimuleerd door je veiligheid neem dan een afrodisch kruid zoals vanile, rozemarijn of basilicum.
Chichory helpt je om je eigen vrijheid te nemen en je eigen keuze te volgen.
Kamille, moederkruid, afrikaantje, venkel en goudsbloem laat je verbinden met de moederlijke energie. Is er te veel spanning geweest in het verleden, dan zal deze kruiden je helpen de tekorten die je had te overbruggen.
Duizendblad help te starre of krampachtige gevoelens die overheersen los te weken en de roos helpt je daarin om naar je eigen kern en hart toe te gaan.
De Hazelnoot laat het vrouwenbeeld dat je hebt verzachten en zorgt daarin dat je meer luistert naar je eigen vrouwelijke energie. De Lotuszaden helpen daarin weer om je mannelijke beeld te versterken en berenklauw geeft mannen meer kracht om bij zichzelf te komen.
Jasmijn en goudsbloem helpt in een doorbraak om weer naar creativiteit te komen en helpt je te creeeren.
Als er geen veiligheid is, kunnen mensen heel bazig worden, uit angst dat iemand anders hun leven zouden opnemen, Je gebruikt daarvoor duizendblad, vervain of wijnstok om dat tegen te gaan.
Komt de onveiligheid omdat mensen over je grenzen zijn heen gegaan, dan kan Afrikaantje en goudsbloem helpen die trauma te verlichten.
De engelwortel herstelt het veiligheidsgevoel, alsof een engel je begeleid in je zijn en je beschermt voor de buitenwereld.

Er zullen vast en zeker meerdere kruiden zijn die helpen, waar ik nu even niet op kan komen. Maar dit is de manier hoe ik met kruiden omga en hoe ze met mij spreken. Ook krijg ik vaker kruiden door die helpen om je te begeleiden.

Wil je zelf een kruiden melange – speciaal voor jou samengesteld. Mail me dan via ayourtha@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*