sydney geweest

Ja we zijn op weg naar Sydney, maar we zijn blijven steken in de Blue Mountains – prachtig gebied. We sliepen deze nacht in Katoomba en morgen gaan we nog wat watervallen bezichtigen. We hebben nog een week en we zullen zien wat we nog kunnen zien.
Ik geniet met volle teuge en de lucht is hier zo schoon. De temperatuur is ook heel aangenaam. Heerlijk om in te bewegen.

Update
Vanochten zijn we door de blue mountains zijn prachtig en de vogels en de bergen en de watervallen schitterend. Toch zijn we voor de middag naar Sydney toegegaan.
De wegen waren prachtig en eigenlijn waren we al snel bij Pyrmont een havenwijk van sydney. Helaas was het moeilijk om een slaapplaats te vinden, maar bij een goede garage hebben we de auto achtergelaten en zijn de geschiedenis belangrijke plaats van Sydney langs gegaan.
We hadden geen zekerheid over slaapplaats, maar we zijn eerst gewoon eerst door Sydney gaan lopen, omdat we anders een hele middag bezig zouden zijn naar een slaapplaats en daar had ik geen zin in.. dus via de darlingbay en rockies naar Sydney Opera House gelopen en toen een ferrie genomen naar Bathaim en weer terug laten afzetten bij Darlingbay. Toen was het al laat en hebben we wat rondgevraagd voor overnachting lokaties.. maar die zijn in Sydney zo duur en we waren niet van plan veel geld uit te geven.. Misschien zijn we dan toch die zuinige Hollanders. Maar we zijn nu neer gestreken in Sutherlands beneden Sydney.
Of we hier nog een dag blijven weet ik niet maar het kustgebied hier ziet er best wel aardig uit.. we zullen zien. Camberra staat als eerste op ons verlanglijst – we zullen zien. Weet niet of daar in het weekend veel te beleven is:) en aangezien we moeilijk aan internet kunnen komen – is het afwachten waar de nieuwe update vandaan zal komen.

Marja

6 gedachtes over “sydney geweest”

  1. Nog maar een week , wat gaat dat snel zeg !
    Voor je het weet sta je weer in Leeuwarden , waar het momenteel grijs , en koud is , en miezerig regent .
    Dus geniet nog maar lekker een weekje van het prachtige weer , en de mooie luchten ,en wat al niet meer .
    L gr Annie

  2. Je neus achterna is het fijnste…dan heb je de leukste situaties, ont-moetingen en verrassingen. JUIST omdat je niets verwacht, maar open bent voor alles op je pad. Super dat je dat gewoon doet..en ja..dan is het ook wel eens lastig een slaapplaats te vinden..maar ok:) die nacht gaat ook wel weer om..haha..
    Geniet van jullie laatste AUSSIEweek! liefs Marga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*