Stap in het leven


Stap in het leven zelf en de magie zal de gebeurtenissen laten volgen die zo belangrijk zijn voor geluk en een zijn. Ook al  is de gebeurtenis nog zo heftig – uiteindelijk mag je er van leren om daarin naar je zelf te luisteren. De weg naar binnen – zoekt ruimte naar bevrijding en ruimte. Het is niet de bedoeling om dingen vast te houden – maar in de stroom te geloven die je beweegt naar passie – zin in het leven en vrijheid om jezelf te zijn.

8 gedachtes over “Stap in het leven”

  1. Het lijkt of het betrekking heeft op mij ,dat je het speciaal voor mij geschreven hebt Marja
    ik weet dat het niet zo is maar je snapt waarom ik het zo voel he !
    het doet gewoon iets met mij , dank je wel !
    Lief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*