Richting van mijn pad

Richting overzicht van mijn pad.
Ik ben altijd goed geweest in filosofie.
Ik denk dat dit heel natuurlijk bij mij tot stand komt en ik weet nog goed dat ik bij het bestuderen van psychologen en filosofen, hun principe heel snel door had.
Maar het was een talent dat ik als gewoon ervoer en waarin ik zeker niet altijd complimenten kreeg.
Mijn filosofieleraar vond mij bijzonder en ik stond eigenlijk verbaasd dat dit zo was:)
Ik word mij er steeds meer bewust van dat ik daarin de mensen mag wakker schudden en de ogen mag openen. Dat ik steeds bewuster vanuit mijn eigen bron handel. Als ik dat doe, voel ik mij steeds rustiger worden en voel ik steeds meer in mijn harmonie.
Tijdens een groep waarin dingen met elkaar besproken werden en waarin een nieuwe filosofie besproken werd, werd het mij nog meer duidelijk waarom ik die gave bij me had.
Het voelde dat ik voortgedreven word om meer met mijn talent te doen. Ik werd mij bewust van mijn pad  en mijn eigen ervaringen met andere kan delen en dat mijn inspiratie anderen over de streep kan halen om vanuit het hart te leven en bewust te worden hoe bepaalde dingen in het leven lopen. Ik ben dankbaar voor deze bewustzijn.

 

Marja Hoefsmit www.ayourtha.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*