Reageer eens anders


En plots kwam er iemand naar me toe die vond dat ik anders moest reageren… Toch was de opmerking geplaatst vanuit eigen belang – omdat hij niet de vrijheid kreeg om zijn leugentjes te vertellen.. Maar voordat ik daar achter was. Ik reageer vanuit het hart en dan merk ik dat ik ook kwetsbaar ben.

 

Don’t feel guilty. You deserve all good things that happen to you.

9 gedachtes over “Reageer eens anders”

  1. dat is waar , als je eerlijk bent reageer je vanuit je hart en sommige mensen waarderen dit niet, maar achteraf komen ze ter wel op terug en na een tijdje komen ze zelfs je mening vragen…

  2. Natuurlijk ben je kwetsbaar en dat blijf je ook.
    Het is menselijk hè?
    En juist nu, op dit moment in de geschiedenis worden we allemaal opener en kwetsbaarder. Laat het maar gebeuren.
    XXXm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*