Plots stond ze tussen de wolven

Ze had zich al vaker afgevraagd wat haar kracht dier zou zijn – totdat ze het rendier velletje van mij in haar handen hield. Ik geef toe het velletje voelt niet alleen rendier maar ook wolf aan. Als ik het jonge rendier niet had gezien – zou ik ook denken dat het wolf was geweest – maar goed. De wolven energie raakte haar en ze zag zich plots tussen een groep wolven staan. Eerst waren ze dreigend – vooral die zwartachtige wolf waar zij een confrontatie mee had, maar toen stroomde het.
5 witte wolven omringde haar en ze werd in haar kracht gezet. Ik zag een landschap met sneeuw en een roze morgendauw waar de maan nog een rol in speelde. Ik denk dat bij de poolstreek geen echt zonsondergang was.
Ze was veranderd – en de herkenning van die wolven maakte haar blij en krachtig.
Als haar iets vervelends overkwam wist zij via de wolven haar kracht te bewaren.

Haar contact met de wolven was voorgoed veranderd en de herdershond van haar zoon ging ze anders bekijken.

Energietekening – wolven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*