paranormale spirituele beurs in Hoogeveen kruiden Marja Hoefsmit

goudsbloem-89a

Op zondag 26 april zal ik aanwezig zijn op de spirituele en gezondheids PCP beurs in Hoogeveen
Tijdens de beurs zal ik met kruiden gaan werken en zal ik een lezing verzorgen.
Kruiden kunnen helpen tijdens lichamelijke klachten maar geven ook informatie over je geschiedenis, verleden en toekomst. Kruiden geven informatie over hoe jij je voelt en helpt je weer naar een balans te brengen. Ik heb vele kruiden bij me waar ik een melange van kan maken.
Aangezien ik helderziende ben en aura’s kan lezen, zie ik gelijk de veranderingen in de persoon als ze in contact komen met kruiden en hierdoor laat ik mensen ervaren wat de kruiden met mensen doet. Ik neem ook mijn bekende thee├źn mee die gekocht kan worden.

http://www.pcpbeurs.nl/beursdata/hoogeveen/

M.F.C. De Magneet
Grote Beer 20
7904 LW Hoogeveen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*