Naar een nieuwe dimensie


Tijdens het praten over mensen, hun aura’s, hun bewustzijn – kom ik ook een nieuwe dimesie tegen. Een aarde – leefwereld vol kleur, beweging en zuiverheid, waarin waterdruppels als regenbogen schitteren en het licht zo ongelovelijk mooi is. Ik vind het al byzonder dat ik dit mee mag maken en dat ik dat kan zien.

Stel je voor dat elfenland gewoon bestaat en dat je vanuit je binneste geluk daar mag vertoeven. Is dat niet iets waar we allemaal naar op zoek zijn?

 

Nu vraag ik mij af wanneer het sprookje werkelijkheid mag worden.. of is het alleen meer spel wat we mogen zien.

 

10 gedachtes over “Naar een nieuwe dimensie”

  1. Feit dat je al vraagt wanneer het uit mag komen toont aan dat jij net min geduld hebt als ik dat kan hebben en velen met ons, GEDULD Marja 😉

    Is een zeer schone zaak, en kansen die komen, kun je negeren maar komen ergens net zo hard weer terug als….. het zo moet zijn, kortom sprookjes bestaan al moet je daar hard voor werken, net als IN de sprookjes zelf vaak, iets wat de mensen ook vaak missen 😉

    XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*