Mijn zoveelste boek

Het is zo heerlijk om met een foto – programma een boek samen te stellen en ik gebruik die mogelijkheid niet alleen voor mijn foto’s maar nu ook voor mijn schilderkunst – met als resultaat een heerlijk sprankelend boek. Mijn moeder wenst er een voor haar verjaardag. Dat mensje is mijn eerste fan:), maar zorgt er ook voor dat ik het doe en ik krijg er ook steeds meer lol in

Wie weet heeft dat nog wel meer gevolg.

13 gedachtes over “Mijn zoveelste boek”

  1. Hallo Marja wat leuk dat je er weer een nieuw boek bij hebt en ik vind het geweldig dat je mij er een geven wilt met mijn verjaardag alleen moet ik dan nog zo’n poos wachten.Ik ben erg geintreseerd naar je teken kunst.Wat ik van je gezien heb vind ik geweldig.Het is jammer dat we zo ver van elkaar af wonen.Mijn gezondheid laat het momenteel afweten om naar je toe te komen,
    Maar gelukkig blijft het contact goed,
    Hartelijke groetjes en een dikke knuffel van ma.xxxxxxxxxxxxxxxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*