Mijn australie gevoel

Toen ik in Australië was – kreeg ik een hele speciale energie te voelen – het is zo mooi en het maakte me zo licht. Het was een energie die een hele sterke transformerende werking had. Maar het geeft me ook connectie met de wereld rondom me heel…

Ik moest denken aan mijn Fluoriet – een steen die mij heel dierbaar was.

 

12 gedachtes over “Mijn australie gevoel”

 1. Joepie, je bent er terug lieve Marja. Joepie voor ons toch, voor jou zal dat wellicht niet het geval zijn… wat een heerlijke reis heb jij gehad, ik ben zo blij voor jou! En ik denk dat we ons de komende dagen mogen verheuugen op al die verhalen…
  Fijne nagenietdagen meid!

 2. Ik ken het gevoel..
  als je in een werelddeel bent wat voelt als “THUIS”
  in mijn geval Oceanie, Nieuw Zeeland en Samoa..
  dat gevoel is zoveel mogelijk geintegreerd met mijn “zijn” hier en nu..in Nederland
  fijn dat je terug bent en genoten hebt!
  liefs Marga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*