Les 77 Met kruidenbuideltje van geluk in 2015

Met geluk 2015 in stromen. Ik wens jullie dat allemaal.

klaverKlavertje
Als ik kijk naar kruiden die ons geluk zullen brengen mag het klavertje niet ontbreken.
Je hoeft niet te zoeken naar een klavertje vier, want ook het klavertje drie geeft geluk. Als kind blijft het zoeken naar de klaver die vier blaadjes had en eens op vakantie  in Zwitserland hadden ze allemaal 4 blaadjes = wat waren we rijk!!

goudsbloem-89aGoudsbloem
Maar een goudsbloem geeft ook geluk en voorspoed. Deze bloem zorgt voor een stuk voorspoed. Het goud van de goudbloem zorgt dat je het goud naar je toe haalt. Het geeft vaker aan dat je welvaart naar je toe haalt. Het is best wel leuk om financieel voorspoed te ontvangen.
Veel mensen zijn beter met geven en er zijn weinigen die  durven meer zich open te stellen om te ontvangen. Als je dat eenmaal geleerd hebt, lijken dingen ook makkelijker naar je toe te komen.
Het is een proces om geluk naar je toe te halen en er is durf voor nodig. Durf je te ontvangen. Heb je schuldgevoelens die zorgen dat je niet mag ontvangen.
Hoe is de ontwikkeling als kind geweest en mocht je toen ontvangen of moest je alles delen?
De hindernissen zullen makkelijk met een goudsbloem genomen worden en maakt je open om ook te mogen ontvangen. Strooi goudsbloemen – de zaadjes raken de bodem en zullen snel plantjes laten groeien. Het is een plaag zei de buurman van vroeger, maar misschien had hij het wel het meeste nodig.
Geef je een persoon een buideltje met goudsbloem dan geef je de persoon de verandering om geluk te ontvangen.

guldenroede5005-10aGulderoede
Als je mensen gulderoede geeft dan geef je ook geluk. De bijen zijn dol op gulderoede en zal je vaker op dit kruidje spotten.
Als kleine draaikolken brengt het insecten en bijen dicht bij de plant en ook wij worden naar de gulderoede getrokken.

Het geeft een energie af van sterretjes die de omgeving betoverd met lichtgele energie waar je als gevoelige mens open voor staat en het helpt om je vrolijk te voelen.
De goudgele ranken met kleine bloemetjes lonken de zonnenstralen naar zich toe en willen dat ook aan de omgeving afgeven. De zonnestralen in ons lichaam geeft warmte en helpt ons positief in het leven te staan.
Geef iemand die teleurgesteld is in het leven een kruidenzakje met Gulderoede. Het helpt iemand vrolijk te worden en geluk naar zich toe te halen.

Rozenblaadjes
Als ik rozenblaadjes in mijn kruidenmengsel doe dan zie je mensen plots vrolijk en open worden.
Mensen weten wat een roos betekend en alleen het gebruik maken van rozen laat mensen hun eigen hart voelen.  De reactie van mensen zijn mild en er komt een glinstering van in de ogen.
Voor het komende jaar gun ik een ieder een liefdevol en harmonieus 2015.
Geven van een kruidenzakje met rozenblaadjes kan heel voedend zijn. Ik heb geurende rozenblaadjes en dat werkt direct bij mensen om geluk te voelen.
De reactie van mensen zijn mild en er komt een glinstering van in de ogen.
Voor het komende jaar gun ik een ieder een liefdevol en harmonieus 2015.
Geven van een kruidenzakje met rozenblaadjes kan heel voedend zijn. Ik heb geurende rozenblaadjes en dat werkt direct bij mensen om geluk te voelen.

Gember
Gember zorgt voor passie en openheid en haalt geluk naar je toe en zorgt dat je een wordt met je natuurlijke omgeving.
Het is een kruidje dat jou in het licht zet en zorgt dat je daarin leert je eigen wensen te creëren. Op die wijze zal het openheid en licht naar je brengen. Doe er een beetje kaneel in de melange en je zult merken dat je het makkelijker in deze wereld toe kan laten.
Een kruidenbuideltje met kleine stukje gedroogde gember, kaneel en rozenblaadjes zal mensen vervoeren naar een plaats waarin zij zich heel voelen.

Zo zal jasmijn de creativiteit bevorderen, kruidnagel je open maken en eerlijkheid naar je toe brengen. Rozemarijn helpt een stuk hartenergie en eigen liefde te voelen en zal majoraan je vrolijk en zonnig maken.
Brandnetel, gember, geelwortel en weegbree helpen het vuur naar buiten te brengen, waardoor de mens meer energie ervaart en een madeliefje zorgt dat je weer in je centrum bent en werkt goed bij trauma’s.

Zo kan je zoveel zeggen met kruiden en bloemen.. Een beetje kruiden op een schaaltje, als thee of in kruidenzakje kan mensen veranderen.

Voor 2015 wens ik jullie een mooie, gelukkig en kruidig jaar toe.

Marja Hoefsmit – 2015 Januari

Verspreiden van informatie zorgt voor kennis – Graag met bronvermelding.

Lessen zijn ook digitaal te bestellen als boek les 1- 77 zijn voor 4,00 te bestellen.

Het volgen van lessen zijn gratis, meld het even via

ayourtha@gmail.com
www.ayourtha.nl
Kruiden hebben genezende waarden. Ga op zoektocht om deze te ontdekken.
Neem je gezondheid in eigen handen.
Alleen jij kent het pad naar de eigen gezondheid.

Via dropbox zijn de vorige lessen te vinden.

https://www.dropbox.com/sh/3fmzi2o9fw7bkrd/0-sifEX_U9

Een persoonlijk kruidenbuideltje kan je voor 5 euro bestellen via ayourtha@gmail.com

http://www.ayourtha-webshop.nl/ voor thee, olie, zalf, schilden.
Er kan ook een persoonlijke melange gemaakt worden voor 13 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*