Klank van de zee

http://youtu.be/O-VE2X1NzMM

De schaal die mij zoveel deed, had ik al binnen een week verkocht. Na de verkoop ben ik met de schaal naar de zee gegaan en heb het bruisende water er in laten stromen. Het deed me heel veel.
Maar op het eigentijds festival mocht ik al weer afscheid van de schaal nemen en dat ging eigenlijk niet helemaal van harte – ik moest me er weer los van maken.

Natuurlijk hoort dit bij de verkoop, maar ik ga toch kijken hoe ik dit het beste kan onderbouwen. Ik weet dat ik hierdoor nog meer speciale klankschalen op mijn pad zal krijgen en ben benieuwd naar nieuwe avonturen.

8 gedachtes over “Klank van de zee”

 1. Degene die de schaal van jou kocht heeft nu niet alleen een mooi voorwerp in de handen, maar een nóg veel mooier gevoel dat jij er méé met gaf. Mooi mens ben je om werkelijk àlles te delen en los te kunnen laten wat je dierbaar is…

 2. ik geniet nu even van je klankschaal heerlijk ,
  wat prachtige klank .
  Als het venster de eerste keer open gaat, zie ik een kinder gezichtje een beetje links boven de witte wolk , in het midden .
  Liefs

 3. Ha Marja, los laten dat gevoel is heel even
  en als je dan ziet hoe een plezier die persoon er aan heeft
  dat maakt het weer helemaal goed
  zo mooi als dat klinkt de klank van de zee.
  Groetjes Christiene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*