Ik voed mijn innelijke kind – citrien amethist 7

genezen in de natuur

7 Ik voed mijn innelijke kind – citrien amethist

amethist-citrien-004

De citrien amethist haalt de zon in mijn systeem en ik word er vrolijk van. Als ik vraag aan de steen wat het mij wil laten zien, dan laat het mijn kind zien, die zorgeloos wil spelen en alle momenten wil benutten om in het leven te staan.
We zijn zo hard bezig om te voldoen aan de eisen van de maatschappij waardoor we vergeten om werkelijk in het leven te staan. Op zich is daar niets mis mee, maar dan weet je niet wat er rondom je heen speelt en wat jij belangrijk vind.
Ik ben op zoek naar mijn genezingsproces en daarin weet ik zelf wat ik het beste nodig heb. Ik heb gemerkt dat de visie van artsen heel eenzijdig zijn en dat er vaker in tunnelvisie gedacht wordt. Hun adviezen gaan maar een richting op, namelijk het gebruik van medicijnen en dat is niet mijn weg. Gebruik ik de kracht van de natuur en laat ik hierin de energie in mij stromen, dan kan het niet anders dat dit ook gevolgen heeft op mijn genezingsproces.
De citrien amethist geeft mij die sleutel wel en zal mij begeleiden om naar mijn kern te gaan. Met het kind in mij kom in bij genieten en waarnemen wat er rondom mij heen gebeurd.

Een ebook gratis aangeboden door Marja Hoefsmit
Er zullen telkens nieuwe meditaties aan toegevoegd worden. Dus kijk regelmatig voor verversing. Ze zijn ook on line te vinden bij www.ayourtha.nl
Ze zullen via dropbox aangeboden worden.
Voor stenen om te kunnen mediteren,
ga naar mijn webshop – www.ayourtha-webshop.nl

dropbox link https://www.dropbox.com/sh/1rnq5twnxtnc6dd/AABEHz5JEK_tfDjXl5XMfrmwa?dl=0

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*