hop

hop6544Hop wordt ingezet bij problemen tijdens de hormonale veranderingen van vrouwen. Hop wordt gebruikt om de borstvoeding te stimuleren, helpt bij het volwassen worden van meisjes naar vrouw zijn en helpt voor harmonie tijdens de overgang.
Het helpt de vrouw meer vrouw te zijn, werkt positief op de spijsvertering en zorgt voor de immuunsysteem. Met hop kan je heerlijk slapen en eigenlijk ook overgeven aan dat wat je systeem jou wil laten weten.
De hop is bitter en daarom niet zo populair, denk maar aan bier, dat kan ook best wel bitter zijn en die wordt ook gedeeltelijk van hop gemaakt.
Maar je kan altijd er een tinctuur van maken.
Met hop kan je ook pijn bestrijden en helpt het om ziektekiemen te verdrijven in het lichaam en heeft een positieve werking op de ziekte van lyme.
Het is familie van de Hennep familie en werd vroeger net als canabis voor veel dingen ingezet.
Emotioneel kan de hop je helpen om de emoties makkelijker te hanteren, zal het de 3e oog openen en zorgt dat je de wereld makkelijker kan aanvaarden. De hop kan trauma’s helpen verwerken en zorgt dat je meer een wordt met de wereld rondom je heen.

Marja Hoefsmit
Ik ben vaker met kruiden bezig en heb al veel dingen hierover gepubliceerd.

Wil je me ondersteunen dat is dat mogelijk. Je kunt een bijdrage geven via deze link zal het in een fonds bijgeschreven worden. https://paypal.me/pools/c/7ZIXBN1RqM Hier kan je een bijdrage storten voor het maken van mijn boek over kruiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*