Genezing

Vorige week bij een iriscopist geweest, die ontdekte dat mijn bijnierschors te traag reageerde, ook had ik een vitamine B12 gebrek.
Vanuit mijn energie probeer ik daar nu actief mee om te gaan en te zoeken naar oplossingen.
Allereerst zoek ik naar energie en kruiden om dit te herstellen en natuurlijk heb ik vitamine B12 pillen.

7 gedachtes over “Genezing”

  1. O wat jammer, dit is werkelijk minder goed nieuws hé lieve Marja? Ik hoop dat je er snel een oplossing voor vindt en je de problemen hoe dan ook, met welke middelen dan ook, kan overwinnen!

  2. Mijn broer was zo lusteloos , duizelig , hartkloppingen enz , hij sneupt op internet naar al zijn klachten , komt bij vitamine gebrek uit waar al zijn klachten voor staan , wat denk je , hij heeft nergens meer last van , en een energie als hij heeft niet te geloven , wat vitamine b gebrek al niet met je doet .
    Liefs

  3. Zoals een arts die veel onderzoek deed naar b12, die er achter kwam dat dat mensen met b12 gebrek vaak hooggevoelig waren zei dat ze de naam b12er verdienen.

  4. Ze zeggen wel eens goede raad is duur, nou ik kreeg gister goede raad van de eerste de beste zwerver die me meditatie of een meditatief moment aanraadde.
    Verder zei hij me nog als jij maar geniet, toen ik hem vertelde dat de meeste mensen geen tijd leken te hebben om te genieten.
    Zo zie je maar weer hoe die dingen kunnen gaan, maar wij maakte dan ook een klik daar we allebei vrije vogels zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*