Genezing

Telkens weer verwonder ik me over de kennis van de arts. In deze maatschappij verwacht men dat een arts deskundig is en ons leiden op een pad naar genezing. Ik heb er strijd mee, omdat de zelfingenomenheid van verpleegkundigen en artsen me soms op een dwaalspoor brengen, waar ik liever niet zou willen begeven.
Oplossingen worden niet aangereikt en als ik denk aan mijn eigen energie en flow, dan is de therapie niet voldoende en werkt het averechts op wat ik ben. Ook hoe men naar me kijkt zit vol met vooringenomenheid, zonder werkelijk te kijken wat belangrijk is voor mij.
Zo blijven ze medicijnen aanreiken wat mijn lichaam niet kan verdragen en als ik er wat van zeg, wordt het afgedaan als, je stelt je aan.

Er is een ziekenhuis waarin men naar de pati├źnt luistert, waarin therapie wordt afgemeten in wat je zelf bent. Helaas is dat hier in het westen nog ver te zoeken.

Ik neem mijn chrysocolla – malachiet in de handen en de steen wordt een met mijn pulsering in mijn hand en het hart.

Het geeft mij kracht en helpt mij in beweging te brengen. De steen geeft mij daadkracht en zorgt dat ik makkelijker voor mij zelf kan kiezen.