Een kaarsje brand

 

kaars van bijenwas

Een kaarsje brand
het is vreselijk wat er is gebeurd met de jongeman die in Leeuwarden is omgekomen in de brandende zee van golven vuur. Hij was binnen gesloten in het vuur dat er rondom hem heen is ontstaan. Op de kelders in Leeuwarden waren 6 panden vernietigd en is men meer dan 6 uur bezig geweest om het vuur te blussen.
Zondag ben ik de hele tijd bezig geweest om mij met deze man te verbinden.
Als Medium werd kreeg ik contact met hem en mocht hem begeleiden naar de andere wereld. Mijn kaarsje van bijenwas hielp hem dar bij en knetterde de hele tijd – alsof in de kaars de hele brand nog een keer beleefd werd.
Ik zag wat hij had meegemaakt en kreeg zelfs een beeld wie hij was. Het verbaasde mij ook niet dat ik het beeld herkende toen uiteindelijk de naam en foto vrijgegeven werd van deze persoon.
Met mijn jongens ging het gesprek over als ik het was, had ik gesprongen, dan had ik mij zelf uit het vuur bevrijd. Maar denk dat deze persoon, dichte deuren tegen kwam en in een hal was opgesloten.
Het is een machteloos gevoel als mensen overgeleverd zijn aan het leven zelf en de dood in ogen moeten zien, zonder dat ze daar iets mee kunnen doen. Dat ze om hulp roepen, zelfs de politie bellen, maar dat daar niets mee gedaan kan worden.
EEN KAARSJE – vanuit mijn hart voor deze jongeman die voor mij een gezicht en een naam hebben gekregen – ga naar een wereld waarin vrijheid heerst en laat het stromen.

Een kaarsje voor alle mensen die hun huis, hun winkel en bestaan hebben moeten opgeven

Marja Hoefsmit

www.ayourtha.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*