Down Under

Het lijkt zo gek maar het is waar
Als je je voorbereid op de reis kom je al dingen tegen – die deel zal maken van je eigen groei en wat je in dat land zal tegen komen..
Is het vrijheid, is het ruimte. Is het beperking, is het orde.. Is het geloof, is het natuur, het zijn energien die je tegen gaat komen en misschien ook omdat je het al een keer in je herinnering hebt beleefd. Al die thema’s zorgen voor het slagen van een vakantie waarin niet alleen genoten wordt. Ook het avontuur zal je vasthouden en je kleine wereld zal groter mogen worden.
Voor mij is het een tweede keer dat ik naar dit land ga – maar ik weet dat de reis toch heel anders zal gaan verlopen. Nu ga ik een keer niet alleen, maar neem ik mijn man mee. In mijn herinnering en vanuit een ander leven heb ik daar ooit eens gewoond. Als gevangene kwam ik in Australië en ook nu gaan we via Engeland er naar toe. Toen vanuit een stuk verplichting – nu vanuit vrijheid.
Het taaltje is heerlijk – daar voel ik me gelijk thuis – in dat opzichte voel ik me een echte aussie:) Ook na 30 jaar ben ik dat niet vergeten hi hi..

12 gedachtes over “Down Under”

 1. Je weet hoe ik over Australia denk , ik ben een beetje jaloers op die vrijheid , even uit je eigen wereldje ,
  ha , je weet dat ik niet durf te vliegen , lol ,
  we kunnen je belevenissen toch wel weer volgen he Marja !
  Fijne dag Liefs Annie

 2. oké marja, dat gaat genieten worden 🙂

  wel eeeehhh met betere foto’s thuiskomen dan deze hé hihi

  eentje is leuk, en mooi maar ehh een hele reis van ditte..

  dat wens ik niemand:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*