Door de bush bush

De weg naar Boken Hill is helemaal niet eentonig. Het landgoed is prachtig en het leuke is, dat de regen veel groen heeft gemaakt. Hier en daar zijn grote gleuven te zien van waar het regen heeft gestroomt. Plots heeft dit droge land rivierbeddingen en ik heb zelfs beelden gezien van Alice Springs waar kinderen in het water spelen.
 

We zijn op zoek naar de kangeroes, maar kunnen ze niet vinden. Het is zo’n verschil met 30 jaar geleden toen ze meehuppelde in het landschap, open en vrij. Nu zijn er overal hekken verschenen – het land is verdeeld. Met als gevolg dat een kangeroe voorzichtig moet zijn, waar het springt.
Men zegt hier dat er een overschot is aan kangeroes, maar ik zie ze niet.. Zouden de Australiers zichzelf voor de gek houden?
Op weg om een goede foto te maken hadden we al snel te maken met vele doornen op de grond die in de voeten wilden prikken.


Maar het is mooi om zo een met de natuur te zijn..
Ook de mensen onder weg zijn open en willen praatje maken.. ze nemen er de tijd voor om hun verhalen te delen.. Prachtig.
https://lh4.googleusercontent.com/_V85qki_ZHgo/TWLOIS_0dDI/AAAAAAAABgk/d2Qsfw_flHI/s400/IMG_3536.JPG

7 gedachtes over “Door de bush bush”

  1. Ik heb zo de indruk dat jij aan een schitterende reis bezig bent lieve Marja! Blij voor je en ik hoop dat je dààr vinden zal waar je naar op zoek gaat, wat het ook is! Veel plezier meid!

  2. Fijn dat jullie het goed hebben en genieten Marja…… !!
    …ik volg je op de voet !… (…en niet te voet….haha..)

    lieve groet,
    Lovelife

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*