10 gedachtes over “Djembee spelen – een groot feest”

 1. Een knappe reportage van een ongetwijfeld schitterend moment Marja! Ik kan het me voorstellen dat je hier veel plezier aan beleefde… en dat je dàt ook mag doen aan het héle komende, sneeuwwitte weekend!

 2. leuk marja,
  een gezellig ziet dat eruit,
  als ik je een tip mag geven,
  probeer dan om mensen er niet half op te zetten, of in een bewerkingsprogramma twee mensen heel te laten zien en niet 2 hele en een stukje:-)

 3. Je kunt je er inderdaad heerlijk op uitleven maar vrouw! Wat kunnen je handen zeer gaan doen als je nog nooit gespeeld hebt, hahahaha dat weet ik nog, daarom laat ik het maar en luister en kijk graag naar dit 😀

  XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*