De jacht maan

volle maan in vuur

Jachtmaan
De maan staat in het teken van transformatie. Je gaat een fase door, sluit het af en ontvangt inzicht in nieuwe projecten. Juist tijdens deze volle maan kan je nieuwe wegen inslaan en een bekrachtiging vragen aan de maan voor het slagen van nieuwe ondernemingen.
Het wordt ko

uder buiten en in de herfst zoeken we naar voorraad om de winter door te komen. Het is een tijd van plukken van vruchten en het jagen.
Ook emotioneel kan je zoeken naar bevestiging en bescherming voor het pad waar je mee bezig bent. Het geeft een emotionele drijfveer om inzicht te krijgen in het persoonlijk handelen.
Tijdens deze dagen is de sluier naar de andere dimensies klein en wordt de Samhain gevierd – Het is mogelijk om contact te maken met dierbaren die overleden zijn. Het is een tijd om een boodschap te sturen naar dierbare en te vragen hoe zij jou willen begeleiden in het leven. Het is ook de perfecte tijd om de energieën hun werk te laten doen in de vorm van meditaties en visioenen.
De wijnrank hoort bij de jachtmaan. Het haalt de druiven opmaakt daar een goden drank van en wil de universele liefde met de ander vieren.

De jachtmaan wordt verwacht dit jaar op 19 oktober 2013 om 2.51

Ceremonie:
Versier je kring met druiventakken en dank de natuur voor zijn overvloed en het eten wat je kan nuttigen. Plaats ook druivensap of wijn in de kring als teken van delen en nuttig de sap.
Leg een bloem neer voor een persoon die overleden is en nodig de persoon uit om deel te nemen aan de kring. Vraag aan de persoon een boodschap of inzicht te geven die je kan helpen tijdens de transformatie.
Maak een wierook van wijntakken, klimop, majoraan en jeneverbessen en verbrand die tijdens de ceremonie.
Ga dansen, mediteren,muziek luisteren en laat je meevoeren met de energie die er op dat moment is.
Deel je beelden, schrijf ze op, maak een gedicht, tekening of praat met een ander om er meer over te leren kennen.
Je kunt een kaartje trekken en vragen om inzicht in de boodschap die je krijgt.
Dankbaarheid naar de natuur, geef de aarde iets terug – het hoeft niet persee iets materieel te zijn, maar toon wel je medeleven en laat de stroom het werk doen. We plaatsen de aarde met het hartenlicht die wij zelf voelen en laat de aarde zien dat we blij zijn dat we van haar gebruik mogen maken.

Wie mee wil doen kan met ons op 17 oktober 2013 om 20 uur aansluiten en in energie meedoen. Dan gaan we een grote kring van licht neerzetten en zullen we de inzichten alleen maar versterken. Ga bewust in je eigen huis je eigen kaarsje branden en verbind je met de maan. Vraag even voor verdere data om daar iets mee te doen.
Je zult dan in de grote kring meegenomen worden, waardoor je de aansluiting kan gaan voelen. Doe je het in een groep, neem dan allemaal iets persoonlijks mee als ondersteuning van de cirkel.
Stuur je reactie naar dewijzevrouwen@gmail.com

Om thuis mee te doen
Vanaf 8 uur beginnen we met het gezamenlijk treffen vanuit onze eigen kamer. ( mag ook later) Maar samenkracht is hierin belangrijk. Focus je op de maan, focus je op het samen zijn en je zult merken dat de krachten van iedereen gebundeld gaan worden. Het is de maan van de transformatie en daar zetten wij ook ons doel op. zet je boodschap helder op papier en leg dat bij een kaarsje. Door de gezamenlijke energie zal ook licht vanuit jou de wereld ingestuurd worden. Vraag voor je zelf en vraag om de wereld en dierbare die wel wat kracht kunnen gebruiken. Wanneer je dat doet – zal je merken dat de bundeling van licht een ieder zal raken.
Voor de viering kan je een muziekje aandoen, op je sjamanentrommels slaan. Koop wat druiven, of wijn of sap want dat hoort bij de jachtmaan.
Laat je meevoeren naar een ander bewustzijn en een meditatie, waarin je vraagt om beelden die je helpen bij deze energie te komen.
Samenspel – samenzijn – we gaan met onze energie naar een wereld waarin liefde een rol heeft.

www.wijzevrouwen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*