Begraven in Melbourne

Of er nu veel verschil is tussen de begraafplaats van Melbourne en Nederland… Nee, maar er is wel meer ruimte voor speciale beelden.

Bij ons zijn de graven klein en daar kunnen ze af en toe kolossaal zijn. Ook het land van hersprong is belangrijk – alsof de roots hoe dan ook belangrijk zijn en gevoed moeten worden. Zouden de Australiërs er komen om te eerbiedigen? Ik denk het niet, want het is er heel erg stil.

 

6 gedachtes over “Begraven in Melbourne”

  1. Of je nu een prachtig groot graf hebt , of een klein graf het zegt mij helemaal niets .
    Een beetje onnodige luxe lijkt mij , hoe eenvoudiger hoe mooier ik het vind .
    Een heel fijne dag marja ,Lieve groet

  2. Telkens ik een vreemde stad bezoek probeer ik ook het kerkhof aan te doen om te zien hoe de levenden de doden eren. Dus ik begrijp je wel Marja, dat ook jij dat deed. Een héél mooie laatste rustplaats hier, en een knappe reportage ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*