Appel azijn maken

appel4349Appel azijn maken
Het is zo gemakkelijk om van appel azijn te maken. Vroeger in grootmoeders tijd werden de schillen en klokkenhuis van de appels appelazijn gemaakt. In deze tijd is dat zeker nog steeds mogelijk. Zoek daar wel onbespoten appels voor, want doordat er gif gespoten wordt.. zal het maken van appelazijn dat ook mislukken.
Door de appels in water met een beetje baking soda te doen kan de gifstoffen makkelijk van de appel afschudden.

Vul een pot met appelschillen, appelstukjes en appel klokhuis en doe er water in. Vul het totdat het onder water zijn.
Bedek het met een schone zakdoek of een stuk ongebleekt katoen, dat je met een katoenen draad vast zet. Even twee weken laten werken. Zet het op een warme plaats waardoor en makkelijk azijn kan ontstaan Je zal merken dat er witte vlokken aan de oppervlakte komen, dit is een gezond teken en hoort bij het proces. Na twee weken in een afgesloten fles bewaren. Je appelazijn is klaar.
Neem elke ochtend een glas appelazijn met wat water en je zal merken dat het lichaam er positief op reageert. Je immuun systeem activeert en dat je nieren en lever er goed op zal reageren. Het verdrijft nierstenen en zorgt dat je spijsvertering verbeterd en helpt bij het slanker worden.

https://www.facebook.com/groups/kruidje/ een gezellig kruidengroepje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*